Administratorii societăților Pază și Protecție Cluj și Univers T, la raport. Grad de realizare al indicatorilor de peste 100%

Administratorii societăților Pază și Protecție Cluj și Univers T, la raport. Grad de realizare al indicatorilor de peste 100%
| Foto: pazasiprotectiecluj.ro

Consilierii județeni au cerut la ședința de luna trecută ca rapoartele prvind evaluarea administratorilor societăților din subordinea forului județean, Pază și Protecție Cluj și Univers T, să fie prezentate separat.

Astfel, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Județean Cluj, de miercuri, 30 iunie, 2021, pe ordinea de zi se regăsesc două proiecte distincte: Proiectul de hotărâre privind evaluarea administratorului societății Pază și Protecție Cluj S.R.L. pe anul 2020 și Proiectul de hotărâre privind evaluarea administratorilor societății Univers T S.A. pe anul 2020.

Conform referatului de aprobare, având în vedere calitatea Consiliului Județean Cluj, de unic acționar la societatea Pază și Protecție Cluj S.R.L. și la Univers T S.A., este necesară promovarea unui proiect de hotărâre prin care să se aprobe evaluarea activității administratorului pe anul 2020.

Evaluarea activităţii administratorilor se face anual de către adunarea generală a acţionarilor, după caz, cu sprijinul unor experţi în astfel de evaluări, şi vizează atât execuţia contractului de mandat, cât şi a planului de administrare.

Raportele de evaluare ale administratorului societății Pază și Protecție Cluj S.R.L. și Univers T S.A. cuprind informații legate de execuția contractului de mandat, îndeplinirea obiectivelor cuprinse în planul de administrare şi a indicatorilor de performanță financiari şi nefinanciari cuprinși în contractul de mandat, precum și evaluarea în baza matricii.

Potrivit raportului de specialitate, în ceea ce privește societatea Pază și Protecție Cluj, gradul de realizare al indicatorilor este de 95,56%, iar la societatea Univers T gradul de realizare al indicatorilor este de 119,33%.

Comenteaza