Activistul Adrian Dohotaru a lansat o cartea despre bugetare participativă

Activistul Adrian Dohotaru a lansat cartea despre bugetare participativă la Someș Delivery în Apahida. ''Cum am și un capitol despre Someș și afluenți, s-a potrivit la țanc locația''.

''O sută de persoane am pedalat din centrul Clujului până în Apahida. A fost un tur mai degrabă civic decât de relaxare pentru că încă nu avem pistele de biciclete care să lege localitățile și am dat de noroaie, drumuri înfundate, trafic auto.

Sunt recunoscător echipei Somes Delivery pentru posibilitatea de a prezenta cartea și invitaților pentru că au împărtășit experiența lor. Am întârziat asa tare în turul de biciclete, că mă gândeam ca renunțăm la lansare , dar echipa de organizare a fost drăguță și a devansat programul.

Dincolo de lansarea cărții, mi-a plăcut tare mult să beau bere locală, să stau la povești printre expoziții și ateliere, să ne dăm cu caiacul, să vedem Someșul îndiguit încă placut, cu pământ și iarbă. A, da, și să dansăm desculți în iarbă!

Cartea Bugetarea participativă: între emancipare și deturnare, pe care am documentat-o în ultimii zece ani, se poate descărca online: http://www.editura.ubbcluj.ro/bd/ebooks/pdf/3187.pdf'', a scris acesta pe Facebook.

Comenteaza