A fost lansată licitația pentru strada Eroilor din Florești. Peste 8 mil. lei pentru transformarea într-un bulevard modern

A fost lansată licitația pentru strada Eroilor din Florești. Peste 8 mil. lei pentru transformarea într-un bulevard modern
| Foto: captură video

Primăria Floreștiului a lansat licitația pentru modernizarea străzii Eroilor din cea mai mare comună din țară.

Astfel, în data de 19 ianuarie 2022, a fost publicată în SEAP documentația privind atribuirea contractului de execuție a străzii Eroilor din comuna clujeană.

Noua strada Eroilor va trece de la două la trei benzi de circulație, va avea piste de biciclete, trotuar, alevolă, zonă verde. De asemenea, vor fi plantați și pomi unde locul va permite.

Potrivit indicatorilor tehnici ai proiectului, asfaltarea ar urma să se facă pe o lungime de 1.125 metri lungime, respectiv 13.250 metri pătrați. Cele trei benzi de circulație vor avea o lățime de 3,25 metri fiecare.

De asemenea, se vor realiza 4.190 metri pătrați de trotuare, respectiv 1.950 metri pătrați de piste de biciclete, care vor avea o lățime de 2,20 metri. Pentru acoperirea Văii Sănăslaului va fi nevoie de 182 de metri de structură metalică și 110 metri pătrați de beton.

Valoarea estimată a lucrărilor de modernizare este de aproximativ 8,5 milioane de lei.

Termenul maxim pentru execuție este de 7 luni de la data semnării Ordinului de începere a lucrărilor, iar termenul limită pentru depunerea ofertelor este data de 9 februarie 2022.

Amintim că, în luna ianuarie a anului trecut, firma Construcții Napoca, responsabilă cu lucrările de pe strada Eroilor, a reziliat contractul cu Primăria Florești.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza