A fost finalizată asfaltarea drumului Măguri – Măguri Răcătău

A fost finalizată asfaltarea drumului Măguri – Măguri Răcătău

Consiliul Județean (CJ) Cluj anunță că este gata asfaltarea sectorului de drum Măguri – Măguri Răcătău. Acesta are o lungime de 4,5 km și se situează între pozițiile kilometrice 16+800 și 21+330.

Anterior asfaltării, au fost executate lucrări constând în reprofilarea drumului cu cilindrare și adaos de piatră, șanțuri, lucrări la podețe, tăierea vegetației și a lăstărișului din apropierea căii de rulare, așternerea de strat de piatră cu cilindrare, precum și alte lucrări pregătitoare în vederea asfaltării.

Pentru finalizarea lucrărilor urmează să fie realizate și completate acostamente și executate lucrări de marcaje și semnalizare rutieră. În perioada următoare, lucrările pe acest drum vor consta în asfaltarea sectorului de drum Măguri Răcătău – Mărișel. Acesta are o lungime de 6,1 km, mai exact de la km 5+435 la km 11+600.

În prezent, pe acest sector continuă lucrările de așternere de strat de piatră cu cilindrare, în vederea asfaltării. Reamintim, în acest context, faptul că sectoarele cuprinse între km 1+000 și km 5+435, respectiv între km 11+600 și km 16+800, au fost asfaltate în cursul anilor trecuți, cu precădere în cursul anului 2019.

Comenteaza