Foto A demarat asfaltarea drumului județean Mărișel – Măguri Răcătău - Măguri

Consiliul Județean Cluj aduce la cunoștința participanților la trafic şi a locuitorilor din zonă faptul că pe drumul județean 107T Mărișel – Măguri Răcătău – Măguri lucrările de întreținere au intrat în faza de asfaltare.

Lucrările de asfaltare vizează, astfel, două sectoare de drum, respectiv Mărișel – Măguri Răcătău, între km 5+435 și km 11+600 și Măguri Răcătău – Măguri, între km 16+800 și km 21+330.

Reamintim, în acest context, faptul că sectoarele cuprinse între pozițiile kilometrice 1+000 și 5+435, respectiv între km 11+600 și km 16+800, au fost asfaltate în cursul anilor trecuți, în special în cursul anului 2019.

Anterior începerii asfaltării au fost executate lucrări constând în reprofilarea drumului cu cilindrare și adaos de piatră, șanțuri, lucrări la podețe, tăierea vegetației și a lăstărișului din apropierea căii de rulare, așternerea de strat de balast stabilizat, precum și alte lucrări pregătitoare în vederea așternerii covorului asfaltic.

În această fază, a demarat asfaltarea sectorului de drum Măguri Răcătău – Măguri, urmând ca după finalizarea acestuia să se execute lucrările de asfaltare pe sectorul de drum Mărișel – Măguri Răcătău.

 

Comenteaza