500 de maşini vor ieşi din centrul Gheorgheniului

500 de maşini vor ieşi din centrul Gheorgheniului

Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (SPCRPCIV) de pe strada Albac se va muta în sediul Vămii din Someșeni. Ideea aparține prefectului Mircea Abrudean.

"Cu implicarea prefectului şi a ministrului Florin Cîţu - clădirea este a Ministerului Finanțelor Publice - 500 de maşini vor ieşi din centrul Gheorgheniului şi vor merge în altă parte, adică vor merge la vama de lângă aeroport. M-am rugat cinci ani de guvernele anterioare să facă acest lucru, iată că a făcut guvernul ăsta în câteva luni. Sper ca până în toamnă acest centru să fie mutat", a declarat primarul Emil Boc, la ZIUA LIVE. 

"Acum, oamenii stau la cozi, uneori afară în frig și ploaie, nu sunt locuri de parcare, astfel că șoferii care vin la acest serviciu blochează aproape un întreg cartier. Vorbim de peste 500 de oameni care vin zilnic pentru diverse probleme aici. 

Spațiul de la Vamă permite acest serviciu de relații cu publicul. Este suficient spațiu pentru public, pentru lucrători, ca activitatea să se desfășoare în condiții normale. Foarte important: există și locuri de parcare. În plus, acolo există un teren nefolosit al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere", a spus prefectul Mircea Abrudean.

El a precizat că a discutat cu autoritățile de la Câmpia Turzii, Dej și Huedin pentru a găsi spații pentru viitoarele birouri ale acestor servicii în județ și că a găsit susținere din partea acestora.

Comenteaza