Cinematograful Mărăşti, plin de praf şi cu scaune rupte. Vezi cum arăta înainte de reabilitare VIDEO

Cinematograful Mărăşti, plin de praf şi cu scaune rupte. Vezi cum arăta înainte de reabilitare VIDEO
Scaune rupte, praf, lăzi de bere şi de suc depozitate, un ecran rupt, geamuri sparte şi aşchii din lemn desprinse de pe pereţi. Aşa arăta până acum cinematograful Mărăşti din cartierul cu acelaşi nume, care a fost deschis astăzi după investiţii care au durat şapte luni.

Primăria din Cluj-Napoca a transmis astăzi imagini cu starea cinematografului din Mărăşti în momentul preluării acestuia din administrarea RADEF Româniafilm. Lucrările au costat în total două milioane de lei, sumă care se regăseşte nu doar în amenajarea cinematografului, ci şi în reabilitarea pasajului dintre cinematograf şi trotuarul străzii Aurel Vlaicu, în amenajarea unui parc de joacă în vecinătatea staţiei de transport în comun şi în funcţionarea unui club pentru persoane vârstnice şi a birourilor pentru Poliţia Locală, care funcţionează tot în cadrul cinematografului.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza