CTP revine la programul normal. Cum cataloghează activitatea desfăşurată în timpul festivalului Untold

CTP revine la programul normal. Cum cataloghează activitatea desfăşurată în timpul festivalului Untold
După ce pe parcursul desfăşurării festivalului Untold Compania de Transport Public (CTP) a asigurat transportului de persoane pe timpul nopții, lucrurile reintră pe făgaşul obişnuit.

Astfel, începând de marţi, 4 august, mjloacele de transport în comun revin la traseele şi orarele de bază. Reprezentanţii companiei ţin să mulţumească publicului călător pentru înţelegerea şi răbdarea de care au dat dovadă şi îi asigură de importanţa pe care o acordă creşterii calităţii serviciilor oferite.

În acelaşi timp, susţin că punerea mijloacelor de transport în comun la dispoziţia călătorilor pe timpul nopţii a fost o provocare pe care consideră că au trecut-o cu brio. 

"A fost un efort uman, financiar, logistic și de organizare, care a demonstrat capacitatea companiei noastre de a face față cu succes unei provocări de o asemenea amploare, care a presupus transportarea, în decurs de câteva ore, a zeci de mii de festivalieri, de la concerte spre diversele destinaţii din oraş şi din zona metropolitană.

Pentru echipa CTP a fost nu numai o provocare profesională, pe care considerăm că o îndeplinim cu succes, ci și o mare onoare să ne aducem contribuția la buna imagine a municipiului Cluj-Napoca. În același timp credem că am reușit să impunem un standard de civilizație și eficiență în sistemul de transport public de persoane din România", a transmis CTP. 

Comenteaza