ACCIDENT pe varianta Zorilor-Mănăştur: Alt pieton spulberat de maşină în Cluj-Napoca / Traversare prin loc nepermis

ACCIDENT pe varianta Zorilor-Mănăştur: Alt pieton spulberat de maşină în Cluj-Napoca / Traversare prin loc nepermis

Un al 2-lea accident cu pieton lovit de maşină a avut loc în dimineaţa zilei de luni, 22 aprilie, după cel de pe Bulevardul Muncii care a avut loc chiar pe trecerea de pietoni. De data aceasta pietonul traversa strada Frunzişului printr-un loc nemarcat. 

"La data de 22 aprilie a.c., în jurul orei 07.30, polițiștii Biroului Rutier au fost sesizați despre un accident de circulație produs pe strada Frunzișului din municipiu.

Din verificările preliminare s-a constatat că, un bărbat, de 39 de ani, din Cluj-Napoca, care se afla la volanul unui autoturism ar fi accidentat un pieton aflat în traversarea părții carosabile prin loc nepermis. Pietonul, respectiv un bărbat de 48 de ani, din comuna Râșca, a necesitat îngrijiri medicale, ulterior fiind transportat la spital.

Atât conducătorul auto, cât și pietonul au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul infracțiunii de vătămare corporală din culpă", a informat IPJ Cluj. 

La accident a intervenit şi SMURD-ul pentru a oferi primul ajutor victimei. "Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca au intervenit în cursul acestei dimineți la un accident rutier petrecut pe strada Frunzișului din municipiul Cluj-Napoca.

La fața locului au ajuns o autospecială și un echipaj SMURD, unde au găsit un autoturism avariat și un bărbat, în vârstă de aproximativ 50 de ani, care solicita consult medical. Conform primelor evaluări acesta prezenta afecțiuni ușoare, fiind transportat la spital pentru investigații medicale, având în vedere afecțiunile cronice de care suferea acesta", a transmis ISU Cluj. 

Comenteaza