ACCIDENT în zona localității Dezmir. Impact între un autocamion şi un autoturism / Trafic îngreunat

ACCIDENT în zona localității Dezmir. Impact între un autocamion şi un autoturism / Trafic îngreunat
| Foto: Facebook - Info Trafic jud. Cluj

Un accident rutier a avut loc în dimineața zilei de vineri, 22 Martie 2024, pe DN 1N, în zona localității Dezmir din județul Cluj.

Din primele informații, un accident rutier s-a produs pe Drumul Național 1N, la kilometrul 16+800, în apropierea localității Dezmir. Coliziunea a avut loc între un camion și un autoturism, afectând traficul în zonă. Circulația se desfășoară alternativ pentru a permite intervenția autorităților și gestionarea situației.

La fața locului se află poliția, pompierii, ambulanța și districtul Gheorgheni. Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca sunt implicați în operațiunile de intervenție. Aceștia au mobilizat o autospecială echipată cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD pentru a gestiona situația.

Potrivit ISU Cluj, a fost solicitat în sprijin un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ). Două persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale, prezentând afecțiuni ușoare, conform primelor evaluări medicale.

Autoritățile recomandă conducătorilor auto să manifeste atenție sporită în zona accidentului și să respecte indicațiile poliției pentru a facilita intervenția echipelor de salvare și pentru a asigura fluidizarea traficului în siguranță, a transmis infotraficromania.ro.

Comenteaza