Uioreanu: “Boc a rămas repetent”. Tişe îi dă replica: "Uioreanu e o trompetă"

Uioreanu: “Boc a rămas repetent”. Tişe îi dă replica:
Deputatul clujean Horea Uioreanu (PNL) îl atacă pe premier după decizia de miercuri a CCR, care a decis că asumarea răspunderii Guvernului pe Legea Educaţiei este neconstituţională.
“E o decizie corectă, deoarece a mai existat o decizie similară în 2009. Din nou, profesorul de drept neconstituţional Emil Boc a rămas repetent, lucru cu care ne-am obişnuit, de altfel. Sunt curios cum va reacţiona UDMR, şantajistul din spatele legii”, a spus Uioreanu, comentând decizia de miercuri a Curţii Constituţionale a României, care a decis că asumarea răspunderii Guvernului pe Legea Educaţiei este neconstituţională.

PDL-istul Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean, i-a replicat lui Uioreanu. "Deputatul Uioreanu a devenit, după cum văd, o trompetă, care la modul propriu a fost repetent în timpul facultăţii şi care nu a făcut, în două mandate în Parlament, nimic pentru clujeni. Iată de ce trompeta Uioreanu ar trebui să fie ultimul om care ar putea să îl critice pe Emil Boc, cel care a făcut şi face multe lucruri bune pentru clujeni", a declarat Tişe.



Comenteaza