Copacii doborâţi de furtună în iulie, în Gheorgheni, nemişcaţi după 2 luni

Copacii doborâţi de furtună în iulie, în Gheorgheni, nemişcaţi după 2 luni
Crengile şi copacii doborâţi de puternica furtună din iulie în Cluj-Napoca nu au fost ridicate de angajaţii Primăriei nici până la această dată, cel puţin în cartierul Gheorgheni.

Mircea Petrescu este unul dintre locuitorii cartierului şi se plânge într-o sesizare remisă Primăriei că de aproape două luni crengile depozitate în zona Liviu Rebreanu nu au fost mutate de Primărie.

"S-au împlinit două luni de la furtuna din luna iulie, care a dus la căderea multor copaci şi arbuşti din cartierul Gheorgheni. La scurt timp, în acea zi, s-a prezentat în zona Liviu Rebreau 60 o persoană din cadrul serviciului Spaţii Verzi al Primăriei Cluj-Napoca. Zona a fost fotografiată şi notată şi s-a făcut promisiunea că se va prezenta o firmă care va face curăţenie. Cu toate acestea, peste drum de intrarea în şantierul noului parking mormanul de crengi căzute în luna iulie, dar şi cele de pe partea estică a străzii, nu au fost ridicate. Multe crengi mari, rupte, sunt încă în copaci şi riscă să accidenteze pietoni sau autoturisme", scrie Petrescu în plângere.

Comenteaza