VIDEO: Cum a avansat santierul de pe A3 dintre Nădășelu și Zimbor

Sectorul de 30 de km dintre Nădășelu și Poarta Sălajului al Autostrăzii Transilvania ar trebui să fie gata în 2023.

Asociația Pro Infrastractură a prezentat o filmare-retrospectivă din 2021 a șantierului de dintre Nădășelu și Zimbor, parte a Autostrăzii Transilvania.

Cristian Man, un membru al comunității API, a realizat un montaj cu imagini aeriene din februarie până în decembrie 2021 în care a surprins la muncă actorii principali: cei de la UMB. Antreprenorul general a impresionat tot anul cu mobilizarea pe acest segment din AutostradaTransilvania.

"Vă invităm să urmăriți clipul video și explicațiile din el. Este un exemplu pozitiv de viteză de execuție pe care am vrea să îl vedem pe toate șantierele din țară.

Sărbători fericite și putere de muncă tuturor celor legați de infrastructura de transport: autorități mult criticate, constructori rapizi și înceți, șoferi cu nervii greu încercați, pasionați mereu pe fază cu bocanci plini de noroi și baterii descărcate la dronă și, desigur, cititori care încă speră că vor apuca ziua în care România va avea o infrastructură modernă!", au scris transmis reprezentanții API.

Conform contractului, bucata de autostradă de la Nădășelu la Poarta Sălajului ar trebui să fie finalizată în 2023.

Comenteaza