Foto UMF "Iuliu Hațieganu" Cluj și-a redeschis porțile pentru un nou an universitar: "Suntem încântați să îi primim pe cei peste 1.600 de 'boboci'"

Cadrele didactice și studenții Universității de Medicină și Farmacie Cluj-Napoca au participat, luni, la deschiderea noului an universitar 2023-2024.

Ceremonia de deschidere a anului universitar 2023-2024, la UMF Cluj-Napoca, a început la ora 12:00, în Aula "Iuliu Hațieganu", de pe strada Gh. Marinescu 23.

"Aula ”Iuliu Hațieganu” a devenit astăzi neîncăpătoare cu ocazia ceremoniei de deschidere a anului academic 2023-2024. Alături de studenți, cadre didactice și părinți am celebrat, cu entuziasm și bucurie, un nou început.

De astăzi, campusul universitar s-a umplut din nou de viață și suntem încântați să îi primim pe cei peste 1600 de ”boboci” care au ales să studieze la universitatea noastră.

Vă dorim tuturor un an universitar plin de succese!" - este mesajul postat pe pagina de Facebook a Universității de Medicină și Farmacie Cluj-Napoca.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza