Trafic à la Cluj: "Când am drum Zorilor - Mănăştur, o iau prin Făget". "Dar no... ne place la Cluj. Dacă nu ne-ar plăcea, nu am cumpăra apartamente mai scumpe decât în Miami"

Trafic à la Cluj: "Când am drum Zorilor - Mănăştur, o iau prin Făget". "Dar no... ne place la Cluj. Dacă nu ne-ar plăcea, nu am cumpăra apartamente mai scumpe decât în Miami"
| Foto: Facebook Info Trafic Cluj-Napoca

Este trafic de coşmar în oraşul Cluj-Napoca indiferent că e senin sau plouă torenţial. Şoferii sunt grăbiţi, neatenţi, iritaţi şi nu mai ştiu pe cine să dea vina. 

"Are idee cineva cât mai durează BĂTAIA DE JOC DE PE FRUNZIȘULUI???", a scris luni pe pagina de Facebook Info Trafic Cluj-Napoca, un şofer exasperat de timpii petrecuţi în aglomeraţia de pe varianta Zorilor - Mănăştur. 

Şi atât a trebuit, că sub postare au curs acuzaţiile la adresa municipalităţii, a primarului, a vechilor primari Apostu şi  Funar, dar şi a celor care se vor muta în blocurile de pe Frunzişului şi vor bloca traficul din sensul giratoriu cel nou cât de curând.

Unii, mai cu scaun la cap, spun că toţi care au o maşină şi se agaţă de un volan ar purta o oarecare vină deoarece liniile dedicate ale mijloacelor de transport în comun ar scurta timpii petrecuţi în trafic. Asta dacă unii sau alţii ar fi dispuşi să se descaţe de volan. 

Însă un clujean a oferit o soluţie la varianta Zorilor - Mănăştur: "Eu tot timpul când am drum Zorilor - Mănăştur o iau prin Făget: 10-15 min. toată treaba". Rămâne de văzut cât de aglomerat va fi de acum înainte şi Făgetul dacă cei mai grăbiţi o vor scurta pe acolo. 

Dar oamenii spun că e aceeași "bătaie de joc" şi pe Calea Turzii. "De la pod până în Piaţa Cipariu! Zilnic se fac 25 de minute de la o stație la alta! Prioritar pt. primăria Cluj sunt spectacolele, avizele de construcție pe bandă rulantă şi amenzile pentru parcări! În rest... fiecare să se descurce! A ajuns varză oraşul ăsta!!", a scris un clujean. 

Dar unii şoferi, mai realişti, spun că degeaba se plâng oamenii dacă viaţa la Cluj ne place şi nu ne dăm duşi de pe aici. "Până vom avea șosele supra/subterane... Clujul crește, dar infrastructură zero. Dar no... Ne place, dacă nu ne-ar plăcea nu am cumpăra apartamente mai scumpe decât în Miami". 

Comenteaza