Trafic blocat în Florești: "Am făcut 2 h jumate până în Cluj... un prieten m-a apostrofat: nu veneai oare de la Oradea?"

Trafic blocat în Florești: "Am făcut 2 h jumate până în Cluj... un prieten m-a apostrofat: nu veneai oare de la Oradea?"

Floreştenii care o iau spre Cluj-Napoca în fiecare dimineaţă sunt captivi în trafic şi nici măcar nu mai apucă blocajele din oraş, deoarece sunt prizonieri în traficul comunei înainte de a atinge cu roţile "caleştilor regale" şoselele municipiului. 

A fost blocat traficul comuna în Florești şi marţi dimineaţa. Unii spun că doar ziua de luni ar fi vinovată pentru blocajele de pe şosele deoarece oamenii vin cu treburi la oraş. Dar realitatea din stradă îi contrazice.

Un clujean a postat o fotografie din traficul floreştean care începe să îi facă concur6enţă serioasă celui din municipiu. Omul scrie lângă fotografie că a apelat la poliţia rutieră, iar răspunsul a fost că nu dispun de echipaje pentru a ajuta la degajarea traficului din comună. 

"Trafic blocat în Florești! Azi zi liberă de la primar. S-a sunat și la poliția rutieră pt. degajarea traficului și răspunsul este, nu avem echipaj", a scris clujeanul pe pagina de Facebook Info Trafic Cluj.   

Însă floreştenii dau vina nu pe primar, ci pe şcolari, care musai, musai trebuie transportaţi la oraş cu maşinile personale. "Asta se întamplă când fiecare prinţişor este dus cu caleaşca regală la şcoală şi se aglomereaza traficul in loc sa fie trimisi cu busurile", "Când nu este şcoală nu este aşa aglomerat Trebuie dus fiecare copil separat la şcoală şi oprit în faţa şcolii să încurcăm şi acolo traficul".

Oamenii spun că e inadmisibil să faci distanţa Cluj-Floreşti în 2 ore şi jumătate. "E catastrofă. Nu avem infrastructură. Floreşti Cluj = 2 h 30 min. aşa ceva nu există nicăieri pe mapamond!", "Când am zis că am facut 2 h şi jumate din Floreşti pâna în Cluj... un prieten m-a apostrofat: nu veneai oare de la Oradea????!!!!!". 

Comenteaza