Tânăra care a dat țepe cu cazări pentru Untold lovește din nou. A păcălit gospodinele din Cluj că le face sarmale de Crăciun

Tânăra care a dat țepe cu cazări pentru Untold lovește din nou. A păcălit gospodinele din Cluj că le face sarmale de Crăciun

După țepe cu cazări fictive la Untold, la Cluj au apărut și țepele cu platouri și sarmale fictive de sărbători.

Tânăra din judeţul Cluj ar fi cerut avans pentru platouri festive şi sarmale, pe care apoi nu le-ar mai fi livrat clienţilor. Mai multe familii s-au trezit chiar în ziua de Crăciun şi cu banii luaţi şi cu masa goală, scrie dejnews.ro.

Femeia a postat anunțuri pe rețelele de socializare prin care anunța că face sarmale și platouri cu aperitive la prețuri mai mici decât în restaurante și a cerut toți banii în avans.

Atunci când sosea ziua în care trebuia să livreze mâncarea, tânăra găsea motive de amânare, iar în cele din urmă nu mai răspundea la telefon, potrivit sursei citate. 

După ce mai multe persoane și-au dat seama că au rămas fără mâncare de sărbători, au postat experiența în online și așa au aflat că numărul celor înșelați este mult mai mare. Până în prezent, o singură persoană a depus plângere la poliție. 

Femeia nu ar fi la prima înșelătorie de acest fel. În trecut, a scos la închiriere un apartament fictiv celor care intenționau să meargă la festivalul UNTOLD, folosind în anunț pozele unei case din Spania. După ce încasa avansul, nu mai răspundea la telefon. A făcut acest lucru cu 15 persoane și a fost condamnată pentru înșelăciune la un an și jumătate de închisoare cu suspendare, dar și la muncă în folosul comunității. 

Comenteaza