Strada Uliului din Cluj-Napoca o ia la vale / ”Acolo se surpă dealul cu totul”

Strada Uliului din Cluj-Napoca o ia la vale / ”Acolo se surpă dealul cu totul”
| Foto: captura video - Facebook Info Trafic Cluj-Napoca

Clujenii sunt tot mai speriați de starea deplorabilă a străzii Uliului din cartierul clujean Grigorescu. Aceasta este crăpată, iar oamenii din zonă spun că ar trebui tot dealul consolidat. 

Sesizarea de acum 2 zile a unui bărbat pe grupul de Facebook Info Trafic Cluj-Napoca readuce în discuție strada Uliului din cartierul Grigorescu care este tot mai crăpată. ”Acolo dacă pui doar asfalt se întâmplă același lucru. Trebuie consolidat și apoi asfaltat”, transmite un clujean. 

Cei care au văzut postarea de pe Info Trafic Cluj-Napoca și au comentat filmarea sunt de părere că nu e departe momentul când construcțiile de pe dealul acela o vor lua la vale, nu doar asfaltul.

”Acolo se surpă dealul cu totul, stâlpii ăia par a fi pentru a oferi un pic de siguranță pentru șoferi.
Ar trebui oprit drumul cu totul și date alternative. Lucrarea de acolo presupune un șantier în toată legea”, a scris un alt clujean. 

Amintim că strada Uliului din Cluj-Napoca a fost închisă temporar chiar la începutul lunii aprilie pentru a fi efectuate foraje, după ce drumul a luat-o serios la vale. 

Măsura este necesară deoarece după efectuarea forajelor urma întocmirea unei expertize tehnice, ca urmare a apariției mai multor fisuri ale sistemului rutier carosabil. Apoi se vor face lucrările, pe baza soluțiilor propuse.

Citește și: O stradă din Grigorescu o ia la vale

Comenteaza