Situație îngrijorătoare la Cluj! Sute de morți cu COVID doar de la începutul acestui an

Situație îngrijorătoare la Cluj! Sute de morți cu COVID doar de la începutul acestui an

Numărul deceselor la Cluj în rândul pacienților depistați cu noul coronavirus a ajuns la 754, peste jumătate dintre aceștia au pierdut lupta cu boala doar în ultimele trei luni.

La Cluj numărul deceselor în rândul bolnavilor cu COVID-19 a ajuns la 754, din care 480 pacienți din județul Cluj. Doar de la 1 ianuarie și până în prezent au murit 416 de persoane - ceea ce înseamnă peste 55% din totalul deceselor înregistrate de la debutul pandemiei -  227 din județul Cluj. Îngrijorător este și faptul că doar de la începutul acestei luni au murit peste 90 de pacienții cu coronavirus, locurile la ATI sunt epuizate, plus că astăzi Clujul a fost pe primul loc pe țară la numărul cazurilor depistate în ultimele 24 de ore - 514.

În acest moment, în spitalele COVID din Cluj sunt internați 728 de pacienți, din care 658 din județ, iar 91 de persoane se află în stare gravă la Terapie Intensivă.

La Cluj primul deces al unei persoane infectate cu noul coronavirus a fost înregistrat în 26 martie - o femeie în vârstă de 76 de ani, din Huedin, cu comorbidități.

Comenteaza