Restaurantul cunoscut pentru cea mai bună ciorbă de burtă din Cluj e de vânzare după 30 de ani de activitate: „Ne retragem fără probleme și cautăm continuatori”. Cât cer proprietarii?

Restaurantul cunoscut pentru cea mai bună ciorbă de burtă din Cluj e de vânzare după 30 de ani de activitate: „Ne retragem fără probleme și cautăm continuatori”. Cât cer proprietarii?
| Foto: e-retete.ro

Cu mai bine de 30 de ani de activitate pe piață și cunoscut pentru cea mai bună ciorbă de burtă din Cluj, restaurantul Fair Play își caută un nou proprietar. Afacerea este oferită „la cheie”.

Cunoscut pentru locul unde se servește cea mai bună ciorbă de burt[ din Cluj-Napoca, restaurantul Fair Play din orașul de pe Someș a fost scos la vânzare după aproape 31 de ani de la deschidere.

Restaurantul care are locația în Piața 14 iulie din cartierul Grigorescu este celebru pentru ciorba de burtă, numită și cea mai bună din oraș.

După mai bine de 30 de ani de activitate, proprietarii caută alți continuatori pentru simbolul culinar al Clujului

ZIUA DE CLUJ a luat legătura cu o reprezentantă a localului din cartierul Grigorescu pentru a afla motivele vânzării unei afaceri cunoscute din Cluj-Napoca.

„Restaurantul se vinde cu absolut tot, clădire, tot spațiul dotat, practic «la cheie». Prețul este de 1.500.000 milioane de euro, negociabil. Au existat oferte de cumpărare până acum, dar nu vă pot oferi detalii legate de sume. Am decis pur și simplu să vindem (restaurantul Fair Play - n. red). Nu cu un scop anume, nu sunt probleme. Ne retragem. 30 de ani sunt 30 de ani. Nu are cine să continue (activitatea - n. red.)”, a declarat reprezentanta restaurantului Fair Play din Cluj-Napoca pentru ZIUA DE CLUJ.

Fair Play Cluj-Napoca va mai funcționa o perioadă până când tranzacția este finalizată.

Afaceri de aproape 1 milion de lei pentru restaurantul Fair Play din Cluj. Cifre mai bune în 2021 față de primul an pandemic

S.C. Fair Play Import-Export S.R.L. este firma care administrează restaurantul și a fost înființată acum mai bine de 30 de ani, pe 24 ianuarie 1992, potrivit datelor de pe site-ul termene.ro.

Anul trecut, compania a raportat afaceri 916.047 mii lei (în creștere față de primul an pandemic, când restaurantul avea afaceri de 756.690 mii de lei) și un profit de 121.732 mii lei (55.326 mii lei în 2020). Fair Play are un număr mediu de 11 angajați, mai arată informațiile de pe site-ul de specialitate.

 

 

Comenteaza