Foto Intervenție la statuia lui Avram Iancu. Un tulnic, în pericol de prăbușire

Intervenție la statuia lui Avram Iancu. Un tulnic, în pericol de prăbușire

În Piața Avram Iancu a fost dislocată o autospecială pentru intervenții la înălțimi pentru a evalua vizual, alături de specialiști din cadrul Primăriei municipiului Cluj-Napoca, dacă elementul decorativ din grupul statuar prezintă stabilitate.

"A fost înregistrată o solicitare din partea poliției locale referitor la faptul că suportul unui element decorativ din grupul statuar din piața Avram Iancu este deteriorat și ar fi posibil ca unele elemente din structura acestuia să nu mai fie stabile", a transmis ISU Cluj. 

La fața locului a fost dislocată o autospecială pentru intervenții și salvări de la înălțimi pentru a evalua vizual, alături de specialiști din cadrul Primăriei municipiului Cluj-Napoca, dacă elemente indicate nu prezintă stabilitate.

Intervenție la statuia lui Avram Iancu. Un tulnic, în pericol de prăbușire

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"S-a constat că un colier al unuia dintre tulnicele grupului statuar, avea desfăcute niturile, iar stabilitatea elementului respectiv nu este afectată. Compartimentele abilitate din cadrul primăriei Cluj-Napoca sunt implicate în remedierea situației. Modalitatea în care vor fi efectuate lucrările de reparații va fi stabilit de către specialiștii de resort din cadrul Primăriei municipiului Cluj-Napoca", a mai precizat ISU Cluj.

Intervenție la statuia lui Avram Iancu. Un tulnic, în pericol de prăbușire

Comenteaza