Video Primăriţa din Chinteni le arată locuitorilor comunei cine înfundă canalizarea

Primăriţa din Chinteni le arată locuitorilor comunei cine înfundă canalizarea

Primarul comunei clujene Chinteni, Lucia Magdalena Suciu, a publicat o filmare cu gunoaiele care înfundă canalizarea din comună. Aşa le-a demonstrat locuitorilor comunei cine sunt vinovaţii. 

"Având în vedere numeroasele discuții apărute pe rețelele de socializare legate de canalizarea de pe strada Jijiei, redăm mai jos o filmare din care rezultă foarte clar cauzele care au dus la disfuncționalitățile din cursul zilei de ieri.

Am apelat de nenumărate ori la bunăvoința cetățenilor, rugându-i să acorde o atenție deosebită modului în care înțeleg să utilizeze rețeaua de canalizare. Constat că mesajul nu a fost recepționat corespunzător, iar consecințele sunt acestea.

În concluzie, înainte să ne dăm cu toții cu părerea pe Facebook, ar trebui să dăm dovadă de responsabilitate. Nu am dori, sub nici o formă, să ajungem în situația de a vă obliga la montarea unor grilaje la gurile de canalizare pentru a evita colmatarea conductelor", a scris primăriţa pe pagina de Facebook. 

Oamenii spun că deşi unii au case mari și frumoase, "mental sunt tot la stadiul de colibă" şi că inconvenientele vin în urma acţiunilor celor care nu pricep la ce foloseşte canalizarea şi o folosesc de fapt pe post de ghenă de gunoi. 

Primarul a anunţat deja în urmă cu o săptămână că începând cu luna mai, vor fi demarate lucrări vizând extinderea rețelei de canalizare a apelor uzate menajere şi pe străzile Măcinului, Munții Hercinici, Soarelui și Ficusului din comuna Chinteni.  

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza