Primăria extinde o grădiniță de pe Decebal

Primăria extinde o grădiniță de pe Decebal

PUD extindere și etajare grădinița „Parfum de Tei” de pe str. Decebal, nr. 41 va fi supus dezbaterii urbaniștilor orașului. 

''Obiectul lucrării îl constituie aprofundarea din punct de vedere urbanistic, funcțional și estetic al parcelei studiate, în vederea îmbunătățirii calității infrastructurii și a dotărilor din unitățile de învățământ preșcolar din oraș. Se dorește prin acest demers asigurarea unui proces educațional sincronizat cu standardele europene, dotat cu facilitățile necesare acestuia. În acest scop se extinde o grădiniță existentă. În mod particular, obiectivul principal al acestei investiții este creșterea calității și capacității facilităților grădiniței „Parfum de Tei” de pe str. Decebal, nr. 41, în contextul cererii crescânde de locuri și a creșterii constante a exigențelor utilizatorilor'', se arată în documentele publicate de municipalitate. 

Accesul pietonal și auto către imobilul studiat în vederea extinderii și etajării, se realizează din Str. Decebal, adiacentă frontului estic parcelei. În prezent, parcela este ocupată de 3 construcții (confrom C.F. nr. 330005), cu destinația de: liceu, grădiniță de copii, săli de clasă cu regimul de înălțime Sp+P+2E. Intervenția propusă va avea un regim de înălțime maxim Sp+P+1. Se dorește amenajarea de spații verzi și plantarea de arbuști răspândiți pe zona reglementată.

Comenteaza