Fost fotomodel, implicat deja într-un scandal, numit şef la Apele Române Someș-Tisa

Fost fotomodel, implicat deja într-un scandal, numit şef la Apele Române Someș-Tisa

Valentin Avram, fost fotomodel, a fost numit director la Apele Române Someș-Tisa. Acesta l-a înlocuit pe Ovidiu Vișan, care rămâne consilier local PNL.

"Prin prezenta vă comunicăm următoarele: Începând cu data de 15.04.2021, domnul inginer Valenti Avram este Director al Administrației Bazinale Someș-Tisa", se arată în nota internă comunicată prin e-mail de ABA Someș-Tisa, conform infocluj.eu.

Conform massmedia, Avram a fost deja implicat într-un scandal în interiorul instituţiei. Un concurs pentru un post de șef a fost anulat pe motiv că singura participanta a luat notă prea mare. Decizia a venit de la centru, iar direcțiunea, nu a avut „ce să mai comenteze”. Pe acel post a fost până la urmă numită o altă persoană, membru de partid.

Conducerea Companiei Apele Române a cerut în martie 2020 schimbarea conducerii departamentului de inspectori al Administrației Bazinale Someș-Tisa, de la Cluj. Pentru că șefa de atunci, Florina Rus, a refuzat să-și dea demisia, postul a fost scos la concurs. Florina Rus, care se înscrisese în competiție pentru propriul ei post și a obținut 95 de puncte din 100, nu s-a mai putut prezenta la proba de interviu. În ciuda anulării concursului, decizia de destituire, semnată de șeful interimar care a și depus contestația, a rămas valabilă. Iar în locul ei a rămas șef-interimar cel mai tânăr angajat din departament, Valentin Avram, în trecut fotomodel. Iar pentru ca întreaga situație să fie mai complicată ca o telenovelă, trebuie menționat că cei doi protagonisti ai luptei pentru conducerea departamentului de inspectori formaseră un cuplu, în urmă cu mai mulți ani., scria digi24.ro. 

Comenteaza