Peste 2.000 de clujeni s-au vaccinat în weekend. Să-i fi "convins" noile restricții?

Peste 2.000 de clujeni s-au vaccinat în weekend. Să-i fi "convins" noile restricții?

După ce timp de câteva luni le-au ocolit, clujenii au început să revină în număr tot mai mare în centrele de vaccinare, în ultimele zile.

În ultimele trei zile, începând de vineri și până duminică seara, în Cluj au fost administrate 2.173 de doze de vaccin împotriva COVID-19. Numărul persoanelor care au intrat în centrele de vaccinare, în acest weekend, a crescut față de cel al ultimelor luni. O fi doar o coincidență sau faptul că în Cluj-Napoca, precum și în localitățile care au intrat în scenariul roșu, pentru accesul în localuri, săli de sport sau de spectacol sau la evenimente este obligatoriu certificatul verde Covid?

Numărul persoanelor vaccinate în județul Cluj, de la debutul campaniei și până ieri după-amiază, a ajuns la 560.843, dintre care 292.183 de persoane vaccinate cu prima doză și 268.660 cu ambele doze. 

Duminică, la centrul de tip drive-through de la Sala Sporturilor din Cluj-Napoca au fost vaccinate 83 de persoane și alte 503 în centrele de vaccinare. În ultimele 24 de ore nu a fost înregistrată nicio reacție adversă. În total, la Cluj, în urma celor peste 553.000 de vaccinări s-au înregistrat 490 de reacții adverse.

Comenteaza