News alert Update Persoană găsită înecată în Someș

O persoană a fost găsită înecată în Someș, în zona cartierului Grigorescu din Cluj-Napoca. 

UPDATE 2: Două autospeciale și o barcă de salvare au fost alertate în această dimineață ca urmare a solicitării venite prin numărul unic pentru urgențe 112, înregistrată în jurul orei 10.10.

Potrivit ISU Cluj, pompierii au găsit corpul bărbatului de cca 90 de ani, căzut în acumularea de apă a barajului de pe râul Someșul Mic, situat în zona Grigorescu-Mănăștur, care au reușit să-l scoată la mal, folosind echipamentele din dotare, fără a fi necesară coborârea bărcii de salvare la apă. Bărbatul prezenta rigiditate cadaverică, astfel încât nu au putut fi începute manevrele de resuscitare.

UPDATE 1: "La data de 4 decembrie, în jurul orei 10.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secţia 4 Poliţie au fost sesizați cu privire la faptul că, pe malul râului Someş, a fost găsită o persoană decedată.

În urma sesizării polițiștii s-au deplasat la fața locului, ocazie cu care au identificat persoana, respectiv un bărbat de 90 de ani, din municipiul Cluj-Napoca", informează IPJ Cluj.

Este vorba despre bărbatul dat dispărut de la domiciliu. Acesta a plecat de acasă în urmă cu 10 zile, la data de 25 noiembrie, și nu s-a mai întors.

În cauză se efectueză cercetări pentru stabilirea împrejurările în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

______________________________________

Conform ISU Cluj, echipajele de intervenție au fost alertate asupra faptului că o persoană s-a înecat în râul Someș.

Tragedia s-a petrecut în cartierul Grigorescu, zona bulevardului 1 Decembrie 1918. 

Etichete
Comenteaza