Foto Pat „new age” la Cluj. Tu ai da 470 de euro să dormi pe paleți?

Unele apartamente din Cluj puse la închiriere sau la vânzare nu încetează în a ne surprinde cu stilul mobilierului și amenajarea. Este și cazul acestui apartament cu două camere din cartierul Mărăști.

La prima vedere, imobilul se prezintă decent, pare renovat și mobilat normal. Asta până intrăm în dormitor, unde găsim un nou concept de pat. Salteaua este așezată pe patru paleți, care țin locul unui cadru de pat.

Tot mai mulți oameni interesați de chirii în Cluj se plâng în ceea ce privește faptul că în loc de apartamente cu paturi, proprietarii au canapea. În cazul de față avem un cadru de pat din paleți. Conceptul acesta mai puțin întâlnit pare că a prins popularitate pentru că iese din convențional și intră mai degrabă într-o categorie „new age”.

Nici scaunele din bucătărie nu sunt prea ergonomice pentru eventualul chiriaș. Mai degrabă niște tabureți, iar acesta nu poate să își sprijine spatele în timp ce mănâncă.

Pat „new age” la Cluj. Tu ai da 470 de euro să dormi pe paleți?

Apartament cu 2 camere, situat la etajul 2 din 6 etaje, cu suprafață de 50 mp, din CLUJ-NAPOCA, cartierul MĂRĂȘTI. Apartamentul este confort 1 decomandat și este dotat cu centrală proprie, 1 baie, 1 balcon, faianță modernă, gresie modernă, parchet laminat. Imobilul mobilat și utilat modern mai are și alte dotări precum televizor, frigider, mașină de spălat, aragaz, debara, lift, interfon, LOC DE PARCARE”, se arată în anunțul de închiriere.

Apartamentul de 50 mp de pe strada Tulcea din cartierul Mărăști este postat pentru închiriere la prețul de 470 de euro/lună. Este construit înainte de anul 2000.

Comenteaza