Mihai Silvășan avertizează după ce "studenții" au revenit în avantaj: “Nu este nimic terminat, de abia așteptăm meciul de joi”

Mihai Silvășan avertizează după ce "studenții" au revenit în avantaj: “Nu este nimic terminat, de abia așteptăm meciul de joi”
| Foto: championsleague.basketball

U-BT Cluj-Napoca a preluat din nou conducerea în finala Ligii Naționale după ce s-a impus cu 92-84 în meciul trei contra celor de la CSO Voluntari.

Prima partidă din seria finală disputată pe terenul ilfovenilor a consemnat o reacție de orgoliu din partea campioanei României care a răzbunat eșecul din BT Arena, din urmă cu câteva zile. “Studenții” au controlat meciul și au revenit în avantaj la general, 2-1.

La finalul jocului, Mihai Silvășan s-a declarat mulțumit de evoluția jucătorilor săi, însă își dorește ca baschetbaliștii să își păstreze concentrarea și pentru următorul meci.

“A fost o partidă dificilă, ca și celelalte din această serie. Jucăm cu o echipă bună, care teoretic nu avea multe de pierdut înaintea finalei. Mă bucur cum am reacționat după înfrâgerea de acasă. Una e să pierzi când dai totul pe teren și alta e când joci foarte prost.

Asta s-a întâmplat la Cluj, nu am avut atitudine, inteligență, și am pierdut. Am venit aici cu altă față, am schimbat puțin și din punct de vedere tactic. Kuti a făcut un efort senzațional, a schimbat energia meciului.

Asta trebuie să jucăm și joi, suntem o formație fizică și vrem să ne folosim de acest avantaj. Nu intrăm doar pe teren sperând că adversarul ne va da meciul. Nu este nimic terminat, de abia așteptăm meciul de joi”, a spus antrenorul.

”Cred că agresivitatea în apărare ne-a adus victoria. Am jucat mai bine, ne-am respectat planul de atac și nu am primit coșuri ușoare. Vrem să câștigăm joi, trebuie să jucăm la fel și să nu cedăm din punct de vedere mental”, a declarat Nandor Kuti.

Cel de-al patrulea meci al seriei finale dintre U-BT Cluj-Napoca și CSO Voluntari este programat joi, 2 iunie, de la 19:30.

Comenteaza