#MesajulTăuÎnVestiar - Cele mai originale mesaje de încurajare pentru "U" Cluj vor fi afișate în vestiar

#MesajulTăuÎnVestiar -  Cele mai originale mesaje de încurajare pentru "U" Cluj vor fi afișate în vestiar
| Foto: https://www.facebook.com/FCUCluj

O campanie #MesajulTăuÎnVestiar a fost lansată începând de astăzi pe pagina oficială de Facebook a Universităţii Cluj. 

Ce presupune? Era autografelor apune, iar suporterii intră în lumina reflectoarelor. Fanii înfocaţi ai lui "U" Cluj sunt îndemnaţi să transmită echipei mesaje originale de încurajare, iar acestea vor ajunge chiar în vestiarul "studenţilor". 

"Începând cu meciul de mâine (3 martie a.c. - n.red.) dăm startul campaniei #MesajulTăuÎnVestiar, prin care cuvintele tale de încurajare pot ajunge la "studenți" înaintea meciului.

Tot ce trebuie să faci este să lași mesajul tău pentru băieți în zona de comentarii de la această postare, iar cele mai originale mesaje vor fi afișate în vestiar în momentul în care echipa va ajunge la stadion.

Povestea "U" se trăiește în tribune, iar mâine avem un nou test important împotriva liderului din #Superliga", a transmis "U" Cluj pe Facebook. 

Câteva dintre primele mesaje ale campaniei: 

Aduceţi-vă aminte de prima dată când ați pus piciorul pe minge și ați știut că o să deveniți fotbalişti. Aduceți-vă aminte de bucuria primului gol marcat. Aduceți-vă aminte de primul vostru meci câștigat. Aduceți-vă aminte de prima medalie primită sau prima cupă ridicată. Mâine vreau să jucați cu aceeași bucurie pe care ați simțit-o în toate acele momente care v-au făcut să deveniţi fotbaliştii de azi. Luptați pentru fiecare centimetru de iarba, până la ultima picătură de transpirație și sunt sigur că veți păstra toate cele 3 puncte în Cluj. Haide U! - Pleşa Rusalim-Radu

Astzi stingem farul de la malul mării!!!! FORZA U!!!! - Catalin Felician Fernea

Gândiți-vă ca nu jucați doar pentru respectabila prezență de pe stadion, jucați să ne faceți o bucurie și nouă celor plecați din țară care ne mândrim, pe unde suntem, cu loialitatea și dragostea pentru culori și simbol. De la ZARAGOZA cu sufletul lângă voi. Haideți băieți. Hai că se poate. Numai "U" - Ovidiu Rus

Ţin din 1970, de peste 50 de ani. Îmi sunteţi echipa sufletului meu, nu am loc de altă echipa decât de U! Mâine vă ţin pumnii ptr. voi, ca întotdeauna, de-altfel, ca să câştigaţi - Tinu Dascal

Peluza e orchestra, voi dați tonul pe teren... la final ne bucurăm cu toții... haide "U" - Attila Verdes

La meciul de astăzi de pe Cluj-Arena, doamnele şi domnişoarele vor avea acces fratuit. "Pentru că luna martie este despre cele care se bucură alături de noi la golurile „studenților” sau ne consolează după înfrângeri, doamnele şi domnişoarele vor avea acces gratuit la meciul de vineri cu Farul Constanța. Biletele gratuite pot ridica de la magazinul oficial al clubului de la Cluj Arena, de la stand-ul din Iulius Mall sau de la casa de bilete de la stadion în ziua meciului", a transmis clubul  Universitatea Cluj. 

Comenteaza