HOROSCOP de WEEKEND 1 - 2 octombrie 2022

HOROSCOP de WEEKEND 1 - 2 octombrie 2022

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru acest weekend.

Berbec

Chiar daca ai la dispozitie doua zile, nu te apuca de prea multe lucruri in acelasi timp pentru ca risti sa nu ai timp sa le termini si risti sa-ti transformi weekend -ul in altceva decat ce planuiai sa fie. Mai bine ia-ti partenerul si faceti ceva relaxant.

Taur

Esti pus pe fapte mari. Te-ai decis sa faci ceva care implica niste riscuri, dar, daca iti reuseste, iti va da multa satisfactie. Discuta inainte si cu partenerul pentru a te asigura ca nu are nimic impotriva. Duminica ti-o dedici odihnei.

Gemeni

Vei avea de umblat destul de mult. S-ar putea sa te intalnesti zilele astea cu niste persoane ce par mult prea atente la ce faci. E posibil sa aiba intentii ascunse, prin urmare, deschide bine ochii cu cine stai de vorba zilele acestea. 

Rac

Ai doua zile in care poti face de toate. Ai primit niste bani pe care poti sa-i dai pe ce vrei tu. Ar putea fi vorba despre un comision, un fel de premiu sau un cadou, asa ca poti face ce iti doresti cu ei. Totusi, nu-i arunca la intamplare...

Leu

Ai grija pe unde te duci astazi si maine pentru ca sunt sanse sa te intalnesti cu persoane care nu sunt tocmai pe placul tau. Intereseaza-te de anturaj inainte sa accepti sa participi la un eveniment. 

Fecioara

Incepi weekend-ul cu o stare de oboseala dupa o saptamana care a fost plina, insa pana sambata la amiaza iti va trece si vei putea petrece cu prietenii, asa cum v-ati inteles. Duminica va fi o zi pe placul tau.

Balanta

Sambata te intalnesti cu oameni foarte dragi care s-au gandit ca ti-ar prinde bine o surpriza si care pun la punct ceva care sa te bucure foarte mult. Emotiile vor atinge la un nivel maxim. Duminica ai de facut un drum inafara orasului. 

Scorpion

Rudele nu iti vor da pace weekend -ul asta pana nu vor obtine de la tine promisiunea ca vei participa la un eveniment in familie. Sambata seara primesti o vizita neasteptata, iar duminica te ocupi de treburi casnice.

Sagetator

Incearca sa ai mai multa incredere in propria persoana. Esti mult mai curajos si puternic decat crezi. Mai mult, nu ii lasa pe altii sa se comporte cu tine ca si cum le esti inferior.

Capricorn

Daca incepi ziua de sambata bine, asa o sa fie tot weekendul. Mai ales duminica, cand vizita unor prieteni vechi te va face sa retraiesti niste momente superbe aproape uitate.

Varsator

Ai mari sanse sa pleci la drum. Pregateste din timp un mic bagaj pentru ca nu o sa ai timp de stat prea mult pe acasa dupa ce o sa afli de deplasare.

Pesti

Incearca sa te odihnesti weekend -ul acesta. Ai exagerat cu lucrul saptamana aceasta si organismul iti da semne ca este slabit. Ia in calcul fiecare simptom.

Comenteaza