Delicatesele servite la nunta Simonei Halep. Ce sunt piperchi țârgâsiti

Delicatesele servite la nunta Simonei Halep. Ce sunt piperchi țârgâsiti

 Halep s-a căsătorit cu iubitul sau, Toni Iuruc, într-o noapte de vis.

Meniul ales cu grijă de cei doi soţi a satisfăcut toate gusturile. Invitaţii au avut pe mese, la discreţie, icre negre.

La aperitiv s-au servit numai delicatese. De pildă, scoici Saint Jacques cu sos de unt şi citrice şi tartar de langustine, cu îngheţată de avocado şi vanilie. 

Cuplul a dorit să respecte şi tradiţiile şi a cerut amenajarea unui colţ românesc, cu slănină, jumări şi zacuscă.

Printre preparate s-au aflat şi unele machedonești, precum piperchi țârgâșiti – o mâncărică din ardei graşi şi roşii cu brânză de oaie. Nici sarmalele nu au lipsit.

La masă, invitaţii au primit inclusiv pește alb Corvina şi caracatiţa, pe pat de ridiche, dar şi muşchi de vită maturat din Argentina.

Barul deschis a oferit tuturor şampanie de 1.800 de lei sticla şi vinuri de colecţie. Invitaţii s-au simţit copleşiţi de atâta atenţie.

Comenteaza