Iordănescu: "Sperăm să aducem şi următorul trofeu pentru oraş, pentru Cluj, pentru suporteri"

Iordănescu: "Sperăm să aducem şi următorul trofeu pentru oraş, pentru Cluj, pentru suporteri"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Antrenorul lui CFR Cluj, Edi Iordănescu, a făcut decllaraţii la finalul meciului de aseară cu FCSB terminat 4-1 după loviturile de departajare de la 11metri. Ardelenii şi-au adus în palmares o nouă Supercupă şi vor să ia şi titlul. 

După ce au învins FCSB la penalty-uri în Supercupă, ardelenii vor să cucerească și al patrulea titlu de campioană a României în Liga 1.

Antrenorul echipei CFR Cluj, Edi Iordănescu, aoferit reacții "la cald" după meciul eroic făcut împotriva rivalilor de la FCSB. "Important e că s-a terminat cu bine. Am avut oportunităţile, nu am fost inspiraţi a fost şi multă neşansă, dar sunt mândru de echipă, sunt mândru de felul cum au răspuns, sunt mândru că am întors perioada mai puţin fastă în ciuda problemelor continue din punct de vedere medical. Vedeţi, parcă e ziua şi necazul, dar asta este.

E o seară frumoasă şi sperăm să ne inspirăm cum trebuie din ea şi să aducem şi următorul trofeu pentru oraş, pentru Cluj, pentru suporteri: titlul de campioană. Ne hrănim cu un succes cum e cel din această seară şi sper să ţinem nivelul până la final şi să mai aduccem un trofeu pentru continuitate", a declarat Edi Iordănescu aseară, pe stadionul de la Ploieşti, într-un interviu postat pe pagina oficială de facebook a clubului. 

"Feroviarii" se concentrează acum pe meciurile din play-off. Duminică, CFR va juca de la 18:30 pe teren propriu cu Academica Clinceni. CFR Cluj a început play-off-ul de pe locul doi, cu 32 de puncte, la un singur punct în spatele FCSB-ului, echipa de pe primul loc.

Comenteaza