Ioan Ovidiu Sabău, supărat pe centralul Barbu: "N-ar mai trebui să arbitreze "U" Cluj"

Ioan Ovidiu Sabău, supărat pe centralul Barbu: "N-ar mai trebui să arbitreze "U" Cluj"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Directorul tehnic al echipei clujene l-a criticat pe cel care a oficiat partida dintre "studenți" și Rapid.

După ce formației sale i-a fost refuzat un penalty clar la un duel între Oancea și Onea, Ioan Ovidiu Sabău a decis să vorbească despre prestația arbitrului Marian Barbu. Tehnicianul Universității Cluj a criticat deciziile centralului și își dorește ca acestea să nu mai conducă niciun meci al "Șepcilor roșii".

"Stau o etapă – două, stau bine-mersi și nu e nici o problemă. Și cei de la VAR au aceeași vină. Noi n-ar trebui să vorbim despre așa ceva, dar dacă așa se obișnuiește… El, în mod normal n-ar mai trebui să arbitreze "U" Cluj, dacă noi ne permitem să vorbim.

Pentru că unii dintre ei poate sunt foarte orgolioși: <<A, vorbiți prea mult voi, dați în noi. Vă așteptăm la cotitură>>. Dacă ar interveni Comisia, noi n-ar mai trebui să vorbim. Dacă noi nu spunem nimic suntem complici, în sensul <<ăștia de-aia nu vorbesc, cine știe>>. Dacă vorbim, te cheamă la Comisii.

Aici nu se pune întrebarea dacă a fost sau nu a fost. Sunt oameni, poți să greșească, dar aici este foarte evident, foarte clar. Absolut toată brigada. Și cei de la VAR. Așa ceva nu poți să nu dai.

Cum să nu dai 11 metri la o astfel de fază? Doar că nu vrei sau nu ți-e frică de consecințe, până la urmă. Posibil și acest lucru. Nu poți să spui că nu ai văzut.

Merg să văd pentru ce înseamnă jucători, pentru ce înseamnă public, ce înseamnă club, respectul pentru investițiile care s-au făcut la VAR. Te duci și te consulți. N-ai voie să faci așa ceva", a spus Sabău la Prima Sport.

Comenteaza