P „Întâlnire” cu Elvis Presley și Batman, sport și distracție în familie la Iulius Mall Cluj!

„Întâlnire” cu Elvis Presley și Batman, sport și distracție în familie la Iulius Mall Cluj!

O competiție în care toată lumea câștigă, dar nu urcă nimeni pe podium va avea loc sămbâtă, 17 septembrie, în Iulius Parc.

 La activitățile tip ștafetă și alergare din cadrul Father & Son/Daughter Challenge vor putea participa tații, alături de copiii lor și își vor crea amintiri prețioase. De asemenea, seria Movie Nights continuă și în acest sfârșit de săptămână (dacă vremea va fi favorabilă), așa că iubitorii de film și muzică se pot bucura, vineri, 16 septembrie, de pelicula „Elvis”, care dezvăluie povestea Regelui Rock and Roll – Elvis Presley, iar sâmbâtă, 17 septembrie, îl vor întâlni pe Batman. Pentru cumpărături nu ezita să faci o vizită brandurilor din Iulius Mall și nu rata nici Târgul de Antichități.

 De sport și distracție în familie vor avea parte toți cei care se vor alinia la startul competiției Father & Son/Daughter Challenge, ce va avea loc în Iulius Parc, sămbâtă, 17 septembrie, în intervalul orar 9.00 – 12.30. Tată-fiu, tată-fiică, echipe pline de energie și entuziasm vor trebui să parcurgă traseele ce includ activități sportive bazate pe camaraderie, încredere și puterea exemplului. Toate echipele, chiar dacă vor fi împărțite în patru categorii: Voinicii (6-8 ani), Zmeii (9-12 ani), Zânele (6-8 ani) și Prințesele (9-12 ani), vor trece linia de sosire victorioși, însă nu vor urca pe podium, ci se vor bucura că au dobândit împreună experiențe de neuitat. La eveniment vor participa și mamele, frații și surorile, însă doar în calitate de susținători ai celor mai apropiați aventurieri ai lor. Pentru a lua parte la acest challenge, trebuie să vă înscrieți aici: www.fatherandson.ro/product/inscriere/, iar mai multe detalii găsiți pe pagina de Facebook Father & Son/Daughter Challenge. Eveniment organizat în parteneriat cu Auchan și Iulius Mall Cluj.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Etichete
Comenteaza