Update Foto Încă un accident auto la Cluj. A trecut pe roșu în zona Operei și a lovit trei mașini

Încă un accident auto la Cluj. A trecut pe roșu în zona Operei și a lovit trei mașini
Încă un accident auto la Opera Cluj. Tot 4 mașini au fost implicate și aici
Încă un accident auto la Opera Cluj. Tot 4 mașini au fost implicate și aici
Încă un accident auto la Opera Cluj. Tot 4 mașini au fost implicate și aici

Patru ca la teatru. Este al doilea accident al zilei în Cluj, în care au fost implicate 4 autoturisme, doar că, de data aceasta, carambolul a avut loc într-o zonă centrală.

Update: 

„Azi, 1 octombrie, în jurul orei 13.45, polițiștii au fost sesizați pentru a interveni la un eveniment rutier produs la intersecția dintre Piața Avram Iancu și Bulevardul Eroilor.  Din primele informații, un bărbat în vârstă de 28 de ani, din județul Sălaj, care circula cu autoturismul din direcția străzii Cuza Vodă, ar fi pătruns în intersecție pe culoarea roșie a semaforului, unde ar fi intrat în coliziune cu alte 3 autoturisme.  Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative. Traficul a fost restricționat parțial pe două benzi În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale”, au comunicat reprezentanții IPJ Cluj.

Știrea inițială: Din nou 4 mașini avariate. Pompierii au intervenit la Operă.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca intervin la un accident rutier petrecut în zona Operei Române din Cluj-Napoca. Sunt patru autoturisme avariate, însă din primele informații nu există persoane care să necesite transportul la spital”, au transmis rprezentanții ISU Cluj.

Comenteaza