Florin Piersic și cerșetorul turmentat la Cluj-Napoca: "Îți pui șapca acolo să îți dau bani? Dă-mi tu mie bani, că vă fac program”

Florin Piersic și cerșetorul turmentat la Cluj-Napoca: "Îți pui șapca acolo să îți dau bani? Dă-mi tu mie bani, că vă fac program”
| Foto: captura video https://www.tiktok.com/@florinpiersicoficial/video

O scenă care a avut loc zilele trecute la Cluj-Napoca a devenit virală pe rețelele sociale. Actorul Florin Piersic a susținut un spectacol în Piața Unirii din centrul orașului, iar un cerșetor turmentat l-a întrerupt la un moment dat când și-a așezat șapca pe treptele scenei. 

Un cetățean turmentat a reușit să îi provoace indignarea marelui actor Florin Piersic. În timp ce susținea un spectacol în aer liber la Cluj-Napoca, artistul a fost întrerupt de un bărbat care și-a așezat șapca pe treptele scenei, la cerut pomană.

Florin Piersic a fost spontan și a reacționat imediat. "Îți pui șapca acolo să îți dau bani? Păi ce să-ți dau? Dă-mi tu mie bani, că va fac program, fir-ai al ***** de vagabond.

Mută ursul, nu auzi că am program artistic aici?! Așa-i, domnule! Bravo domnule, îmi place de ăsta! Un așa personaj aș putea juca eu.

Și cred că a tras și ăsta ceva țuicomicină. Ia uite, își pune și sacul aici... Noapte bună, culcă-te! Fii atent! Acum trebuie să fii cuminte, pentru că urmez eu.

Până acum nu am vorbit eu, a vorbit altul. Gura!”, i-a transmis, de la microfon, Florin Piersic bărbatului care i-a întrerupt spectacolul.

Comenteaza