Floreştenii, exasperaţi de traficul spre Cluj: "La cât să plecăm ca să ajungem pe 8??? La 5??"

Floreştenii, exasperaţi de traficul spre Cluj: "La cât să plecăm ca să ajungem pe 8??? La 5??"

Mulţi locuitori din Floreşti care vin dimineaţa spre oraş cu copiii la şcoală sunt exasperaţi de timpul pierdut trafic şi în mijloacele de transport în comun, care sunt şi foarte aglomerate la primele ore ale dimineţii. 

"Eu chiar nu pricep. Ne-a luat începutul școlii prin surprindere. (...) Copilul meu e în autobuz de 40 minute și a făcut fix 50 m. Ieri a prins din prima oră la școală 10 minute. Azi a plecat cu o jumătate de ora mai devreme. Încă e pe Șesul de Sus și evident nici o șansă de prima ora la școală.

La cât să plecăm ca să ajungem pe 8??? La 5??. Ora 6:20 e deja prea târziu. De câți ani se discută despre rahatul asta de trafic între Florești și Cluj, jur ca se făcea o sosea suspendată!!!", scrie un părinte pe grupul de Facebook trăiesc în Floreşti - Cluj. 

Oamenii sunt exasperaţi de faptul că deşi au renunţat la maşini şi au luat mijloacele de transport în comun situaţia e neschimbată. Trafic la fel de aglomerat, iar autobuzele şi mai şi. "Ieri dimineață la 6 și 20 de minute eram pe M26 să o iau către oraș. Jur că nu era un loc să te așezi deja din stația Profi. Repet ora : 6.20 !!!", a scris altcineva. 

Unii sunt sfătuiţi să o ia pe jos sau să îşi cumpere biciclete sau motociclete, iar mesajele cu privire la blocajele din trafic curg pe paginile de Facebook ale celor care fac naveta la serviciu sau la şcoală spre Cluj-Napoca. 

"Cum sa faci 1h de la cresa Cetatea Fetei pana la Panemar?! ...sunt 500m..."
"De o oră sunt în autobuz și abia am parcurs 700 m, mi se pare absurd" 
"O nouă zi, aceeaşi situatie. Ora 6:50, strada Florilor e o coloana de maşini". 
"Serios, să faci 60 de minute cu buzul de la Panemar până a doua stație după primărie? Unde sunt ce-i ce se ocupă de fluidizarea traficului rutier?"

Comenteaza