Reglare conjugală de conturi în Cluj. Soția înșelată a răpit amanta și a bătut-o

Reglare conjugală de conturi în Cluj. Soția înșelată a răpit amanta și a bătut-o

Un grup de patru persoane din Dej care a răpit femeia ziua în amiaza mare este acum cercetat pentru lipsire de libertate, loviri și amenințări.

O poveste reală, ce pare a fi desprinsă din telenovele, s-a întâmplat la Dej. Soția înșelată i-a răpit soțului amanta din fața unui hotel din oraș, ajutată chiar de fratele bărbatului și de nevasta acestuia, conform Dejeanul. Au dus-o cu mașină în alt oraș, pentru a-i da o lecție.

Totul s-a întâmplat la orele prânzului. Două persoane din județul Cluj, care aveau o relație extraconjugală de ceva vreme, au închiriat o camera la un hotel din Dej. Soția bărbatului a aflat și, furioasă, și-a sunat cumnatul și pe soția acestuia, pornind spre hotel. Au făcut scandal în parcare, iar amorezii infideli au încercat să fugă din hotel fără să fie văzuți împreună, însă nu au reușit.

Bărbatul a ieșit pe ușa din spate, dar femeia a părăsit hotelul pe ușa principală, ajungând exact în fața rudelor furioase. După ce a fost bruscată și lovită, femeia de 43 de ani a fost băgată cu forța într-un autoturism, care a demarat cu viteză. Pe drum femeia a fost agresată și amenințată cu moartea, iar odată ajunși într-o localitate dintre Dej și Cluj-Napoca, unde mașina a oprit, nu a scăpat de furia soției înșelate.

A fost dusă și la locul de muncă al surorii amantului său, pentru a-i da o lecție. După ce a fost lovită și de sora bărbatului, a fost dusă la marginea localității respective, acolo fiind abandonată. Femeia a anunțat poliția. Femeia înșelată, fratele și soția lui s-au ales cu dosar penal pentru lipsire de libertate în mod ilegal, loviri și amenințări.

“Față de aceștia, magistrații din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Dej au dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Cluj. Sora bărbatului, care doar a agresat-o pe amantă, este cercetată în stare de libertate pentru loviri și alte violențe.

Comenteaza