Amenzi de 500.000 de lei într-o singură zi pentru clujenii care nu au stat acasă

Amenzi de 500.000 de lei într-o singură zi pentru clujenii care nu au stat acasă

800 de polițiști, jandarmi, poliţişti locali şi militari au acționat în ultimele 24 de ore pentru impunerea normelor legale instituite pe perioada stării de urgență în județ.

Marți, 786 de poliţişti, jandarmi, poliţişti locali şi militari au acționat integrat pentru impunerea normelor legale instituite în perioada stării de urgenţă. Au fost efectuate acțiuni în trafic, controale ale locațiilor de carantinare sau izolare, verificări în scopul respectării interdicțiilor impuse pe timpul stării de urgență societăților comerciale, persoanele fizice autorizate, precum și acțiuni de menținere a ordinii publice.

În ultimele 24 de ore au fost constatate 244 de contravenții, valoarea sancțiunilor fiind de 583.110 lei. Majoritatea sancțiunilor au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației conform ordonanței militare în vigoare. 

A fost verificat modul de respectare a măsurii de izolare în cazul a 719 de persoane din județul Cluj, fiind controlate 54 de societăți comerciale sau persoane fizice autorizate. De asemenea, au fost derulate 10 acțiuni de verificare a locațiilor de carantinare ori izolare.

Comenteaza