Clădirea Vitrina, din nou la închiriat

Clădirea Vitrina, din nou la închiriat

Complexul de birouri de pe str. C. Brâncuși, din Cluj-Napoca, a devenit disponibil pentru închiriere de la începutul anului viitor, conform proprietarilor. La începutul anului aceștia anunțau că imobilul se putea închiria din octombrie 2020.

Clădirea de birouri ridicată de agenția de publicitate Vitrina Felix Media (VFM) Cluj a găzduit, pe rând, companiile multinaționale Betfair și Porsche, însă acestea au optat ulterior pentru clădirile The Office, respectiv Vivido.

Vitrina Business Center a fost dată în funcțiune în 2009, în urma unei investiții de 5 milioane de euro. Aceasta are o suprafață de birouri de clasa A de 2.800 mp, gândite cu spații modulare, dispusă pe nivelurile subsol, parter și trei etaje. Clădirea dispune de 33 de locuri de parcare subterane și supraterane.

VFM a realizat anul trecut afaceri de 11,5 milioane de lei și un profit de 1,1 milioane, având 38 de angajați. Principalii săi concurenți din domeniu în județul Cluj erau Grup Șapte (afaceri de 40 de milioane de lei), Soluții în Afaceri Wedas (10,3 milioane), Tact (8,7 milioane) și Adway Direction (8,3 milioane).

Comenteaza