Un producător de folie ecologică și-a deschis reprezentanță la Cluj

Un producător de folie ecologică și-a deschis reprezentanță la Cluj

Fabricantul de folie de polietilenă din trestie-de-zahăr M&M Brașov a activat o unitate la Cluj, conform strategiei sale de expansiune a vânzărilor la nivel național.

Afacerea, în premieră în România, a fost inițiată de antreprenoarele Melinda Mureșan și Claudia Roman, cu afaceri în industria ambalajelor, conform Economica.ro. Ele au investit inițial 1 milion de euro într-o linie care produce folie termo din polietilenă verde, având ca resursă trestia-de-zahăr.

Până de curând, produceau la Râșnov, unde se află fabrica și depozitul central al companiei, M&M Product, ambalaje fabricate din polietilenă tradițională adică din petrol. Și-au construit însă business-ul cu gândul că oferă soluții și nu doar produse, astfel că trecerea la verde a fost un pas venit din nevoile pieței.

Capacitatea anuală de producție este de 3.500 de tone, materia primă fiind adusă. din Brazilia. Producătorul de ambalaje a beneficiat de sprijinul BERD care a finanțat elaborarea și definirea strategiei de dezvoltare și  marketing.

M&M Product activează pe piața din România din 1994, deține o platformă la Râșnov (producție și depozit central) și operează în țară prin cinci puncte de lucru regionale: București, Cluj, Craiova, Bacău, Timișoara.

Comenteaza