Dragnea, audiat la DNA. Care este situația în dosarul Teldrum

Dragnea, audiat la DNA. Care este situația în dosarul Teldrum
| Foto: arhiva / g4media.ro

Fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, proaspăt eliberat din închisoare a fost convocat la DNA, luni, la ora 13:00.

Dragnea a părăsit sediul instituţiei. Procurorii DNA l-au informat pe fostul şef al PSD că se menţine sechestrul în dosarul Teldrum. Fostul lider PSD a spus, la ieşirea din sediul DNA, că trebuia să fie reprezentat doar de avocaţi, ulterior fiind informat că trebuie să se prezinte personal.

„De asta m-a chemat (să i se aducă la cunoştiinţă că se menţine sechestrul în dosarul Teldrum - n.r.). De obicei astea se dau la avocaţi. În ziua respectivă chiar le-au spus dimineaţă că o să le ia avocaţii şi peste două ore au spus că trebuie să vin personal”, a spus Liviu Dragnea la ieşirea de la DNA, potrivit Mediafax.

El a afirmat că trebuia să meargă la medic luni, „la nişte analize, la 12.00”. În iunie 2020, la trei ani de la demararea anchetei Teldrum, Liviu Dragnea a trecut de la calitatea de suspect la cea de inculpat. În acest dosar, fostul lider al PSD este acuzat de abuz în serviciu şi deturnarea unor fonduri europene.

Fostul lider al PSD a fost aşteptat la intrarea în DNA de circa 20 de susţinători, o femeie aruncând cu ouă şi iaurt în doi protestatari „rezist”. Susţinătorii lui Dragnea aveau pancarte cu mesaje precum „Opriţi hărţuirea nevinovaţilor” şi „Liviu Dragnea nu uita, dreptatea e de partea ta”.

Comenteaza