Video Foto Direcția 5 a făcut spectacol în cea de a doua seară a Târgului de Crăciun de la Cluj. Oamenii din Piața Unirii au fredonat versurile și au dansat împreună cu formația

A doua zi a Târgului de Crăciun din Piața Unirii din Cluj-Napoca a fost încheiată de concertul trupei Direcția 5, care a facut un adevărat show în centrul orașului de pe Someș, iar oamenii s-au alăturat pentru „coregrafia” perfectă.

A doua seară a Târgului de Crăciun din Cluj-Napoca a fost una magică. Sute de oameni s-au adunat în fața scenei din Piața Unirii pentru concertul formației Direcția 5. Cu mic, cu mare, cei prezenți s-au bucurat de concer și s-au alăturat și au fredonat versurile, au dansat și au completat coregrafia cu blițurile telefoanelor care au luminat centrul Clujului la ceas de seară. 

De-a lungul celor 45 de zile pe scena din Piața Unirii vor urca nume precum, Alexandra Ușurelu, Iuliana Beregoi, Școala de Muzică Voltaj Academy, Școala de Muzică The Beat, Armonia Music. Și muuuulți alții.

CĂSUȚA LUI MOȘ CRĂCIUN: un loc de poveste în care acum chiar ai ocazia să intri și să faci poze memorabile. Din 1 decembrie și până pe 23 cei mici vor meșteri o mulțime de lucrușoare împreună cu echipa Golden Party.

ROATA PANORAMICĂ: hai sus, sus, sus, să admiri zona centrală a Clujului de la o înălțime de 30 de metri.

BUNĂTĂȚILE și CADOURILE vor fi oferite de către cele 86 de căsuțe ale producătorilor locali.

Concert VIBES live band și Povești la Gura Sobeo pentru cei mici

Duminică, 20 noiembrie: Program 11.00-22.30

18.00: Povești la Gura Sobei - „Apolodor”. În fiecare duminică de la ora 18.00 ne vedem în jurul sobei, împreună cu Urbannect și Magic Puppet.

19.00: Teatru de păpuși „Ursul Păcălit de vulpe”, oferit de Golden Party;

20.00: concert VIBES live band.

21.00: Povestea de seară, oferită de Oameni Mici și Mari. În fiecare seară postăm online pe pagina de Facebook o poveste audio (surpriză).

Pe tot parcursul programului, funcționează roata panoramică și caruselul, iar căsuța lui Moș Crăciun e deschisă pentru fotografii și relaxare.

Comenteaza