Deputatul Moisin dă de pământ cu "specialiștii în șobolani" din USR: „Sper că nu veți ajunge niciodată în poziții publice din care să mai puteți face rău Clujului!”

Deputatul Moisin dă de pământ cu "specialiștii în șobolani" din USR: „Sper că nu veți ajunge niciodată în poziții publice din care să mai puteți face rău Clujului!”
| Foto: Facebook.com/RaduMarinMoisin

Campania de denigrare a administrației locale din Cluj-Napoca, demarată de USR, se întoarce împotriva lor. Apar dovezi că centura metropolitană a Clujului a fost scoasă intenționat de la finanțarea prin PNRR tocmai de către liderii USR Cătălin Drulă și Cristian Ghinea, în 2021.

Centura Metropolitană a Clujului a iscat tensiuni mari între liberali și useriști. Au fost schimburi dure de replici între primarul Emil Boc și președintele USR, Cătălin Drulă. În acest conflict intervine și deputatul Radu Moisin, care susține că liderii USR sunt cei care au scos centura de la finanțarea prin PNRR, în vara anului 2021.

Parlamentarul clujean vine cu dovezi pentru a-și susține afirmația și acuză USR că a început o campanie de denigrare la adresa administrației locale din Cluj-Napoca care este „atât de murdară și toxică” încât nu poate fi ignorată. 

Fără specialiști în șobolani la Cluj!

Deputatul Moisin dă de pământ cu "specialiștii în șobolani" din USR: „Sper că nu veți ajunge niciodată în poziții publice din care să mai pu
Foto: Facebook.com/RaduMarinMoisin

Ce-i prea mult, e prea mult. În activitatea publică, mă concentrez pe inițiative legislative și alte demersuri parlamentare care să schimbe în bine diverse sectoare de activitate, dar campania de denigrare lansată de USR la adresa administrației locale din Cluj-Napoca este una atât de murdară și toxică încât nu o poți ignora.

Colegii de partid ai primarilor Fritz de la Timișoara și Clotilde de la Sectorul 1 din București care au transformat întreaga zona pe care o administrează în grădini zoologice fără garduri în care cresc fericiți șobolani, țânțari și căpușe s-au apucat acum să ne spună ce nu e bine cu Centura Metropolitană și Metroul din Cluj.

Voi dovedi de ce politicienii din USR ar trebui să se ascundă de rușine când vorbesc de Centura Metropolitană a Clujului.

În luna ianuarie a anului 2021, unul dintre primele mele demersuri parlamentare a fost să aflu situația proiectelor Clujului în Planul Național de Redresare și Reziliență în noua guvernare. În anul 2020, în timpul Guvernului PNL (fără USR) și sub conducerea Ministrului Marcel Boloș, Centura era cuprinsă în finanțare prin PNRR, fapt confirmat și de Ministrul USR Ghinea în luna februarie a anului 2021 – dovada AICI.

Deputatul Moisin dă de pământ cu "specialiștii în șobolani" din USR: „Sper că nu veți ajunge niciodată în poziții publice din care să mai pu

Așadar, domnii Drulă și Ghinea au eliminat finanțarea Centurii Clujului din PNRR în vara anului 2021, aspect pe care nu l-a știut nimeni dintre parlamentarii sau liderii administrației publice din Cluj pentru că domnul Ghinea a trecut corespondența din PNRR la nivel de SECRET de stat.

Stimați useriști, sper că nu veți ajunge niciodată în poziții publice din care să mai puteți face rău Clujului! Sper să nu aveți ocazia să faceți Clujul să arate ca Timișoara și Sectorul 1!”, a transmis Radu Moisin.

Scandalul dintre edilul municipiului Cluj-Napoca şi consilierii USR a pornit de la anularea licitaţiilor pentru centura metropolitană. USR l-a acuzat de incompetenţă pe Emil Boc, care a reacţionat dur. MAI MULTE DETALII AICI!

Când vă aud că partidul ăsta USR e un partid ghiocel, care a apărut așa curat că lacrimă, nici usturoi nu a mâncat, nici la guvernare nu a fost, o demagogie cum rar mi-a fost să aud în 20 de ani de politică românească. Mai fraților, totul are o limită. Ce puteți să reproșați la acest proiect că nu s-a făcut că la carte? Dragi ghiocei de la USR, vă reamintesc că ați scos centura din PNRR, de unde era pusă de guvernul liberal. Dacă era acolo, era contractul semnat, ca la metrou, în 25 mai. Dar ați scos-o de acolo, v-ați bătut joc de Cluj. Un pic de rușine nu aveți, ce ați făcut în acest oraș, cum v-ați bătut jos de viitorul Clujului în materie de infrastructură. Unde ați fost toți secretatii de stat, toți consilierii locali să va legați de Parlament, să va dați foc în piață publică când ați scos centura din PNRR? Să vii să faci așa demogogie în Consiliul Local mi se pare absolut deplorabil - Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca

Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a reacţionat, după atacul primarului Emil Boc la adresa formaţiunii, apreciind că nervozitatea acestuia vine din faptul că ”este complet incapabil să implementeze cele două proiecte mari ale Clujului, adică metroul şi centura metropolitană”.

Comenteaza