Dan Petrescu îi pasează replica lui Şumudică: "Antrenorii trebuie să se respecte. Eu îi doresc multă baftă"

Dan Petrescu îi pasează replica lui Şumudică: "Antrenorii trebuie să se respecte. Eu îi doresc multă baftă"
| Foto: colaj foto Playtech.ro

Dan Petrescu a reacționat după ce Marius Șumudică l-a criticat în direct la TV, la finalul partidei cu Jablonec din Conference League, scor 0-1 şi spune că nu vrea să intre în conflict cu Marius Șumudică, antrenor căruia afirmă că nu i-a reproșat nimic în mod direct. 

La finalul partidei Jablonec - CFR Cluj, Dan Petrescu a declarat, printre altele, că "încearcă să repare ce a fost făcut greșit înainte". A fost afirmația care l-a enervat la culme pe Marius Șumudică, fostul antrenor al campioanei României. Ulterior, Marius Șumudică a intrat în direct la Fotbal Club, la Digi Sport, și i-a dat replica lui Dan Petrescu.

Antrenorul lui CFR Cluj îi pasează din nou replicca lui Şumudică. Acesta a declarat că nu vrea să intre în conflict cu Marius Șumudică, antrenor căruia spune că nu i-a reproșat nimic în mod direct: "Care a fost disputa? Eu nici n-am văzut și nici n-am citit, doar am auzit. Nu am vorbit rău de nimeni! Dacă ați auzit că am spus ceva de un antrenor, eu atunci mă las de meserie, îmi dau demisia și plec. Eu n-am vorbit rău de niciun antrenor în viața mea! Ce treabă am eu?

Declarația mea a fost clară. Dacă făceam eu pregătirea… Dar n-am zis că antrenorul care a fost înainte a făcut-o greșit. Și dacă făceam eu transferuri, era altceva. Dar n-am zis că a făcut greșit. Am spus numele, am zis că antrenorul de dinainte a fost nu știu cum? Dacă ziceam așa avea dreptul să zică ce vrea el. Eu n-am vorbit rău de niciun antrenor în cariera mea. Eu doar mă apăr și m-am apărat.

Eu îi doresc multă baftă lui Șumudică. Asta îi doresc, dar în niciun caz nu vreau să intru în polemică cu un alt antrenor. N-am făcut-o și nu vreau să o fac. Și nu este normal. Putea să mă sune pe mine și rezolvam problema. Dar să te duci la televizor, am înțeles că eu n-am văzut, să spui că Petrescu…

Eu n-am pomenit numele la nimeni. Eu am avut odată o ceartă și cu Gică Hagi, dacă mai țineți minte, dar niciodată nu am zis nimic de Hagi. Antrenorii trebuie să se respecte. Eu n-am zis că antrenorul de dinainte a făcut rău pregătirea sau că a luat jucători…", a spus Dan Petrescu, la conferința de presă premergătoare meciului cu Universitatea Craiova, citat de digisport.ro.

Comenteaza