Cum a dat un clujean de necazuri! A ieșit la plimbare băut, cu un ATV neînmatriculat

Cum a dat un clujean de necazuri! A ieșit la plimbare băut, cu un ATV neînmatriculat

Polițiștii clujeni au depistat un bărbat din comuna Poieni, care se deplasa miercuri cu un vehicul tip ATV, pe raza localității Bologa, fără a avea montate plăcuțele cu numărul de înregistrare și fiind băut.

La data de 16 iunie a.c., în jurul orei 14.00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Huedin și cei ai Secției 8 Poliție Rurală Huedin au depistat un bărbat de 31 de ani, din comuna Poieni, care se deplasa cu un vehicul tip ATV, pe DJ103H, pe raza localității Bologa, fără a avea montate plăcuțele cu numărul de înregistrare.

Potrivit polițiștilor, cu ocazia verificărilor întreprinse de polițiști, a reieșit faptul că bărbatul nu deține permis de conducere.

Testarea acestuia cu aparatul etilotest a relevat o concentrație în valoare de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la o unitate medicală pentru prelevarea probelor biologice necesare stabilirii alcoolemiei.

În cauză sunt efectuate verificări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Etichete
Comenteaza