Copilul ucis de tată în Alba Iulia nu a avut nicio șansă! Polițiștii ar fi intrat în apartament la 3 ore după apelul la 112

Copilul ucis de tată în Alba Iulia nu a avut nicio șansă! Polițiștii ar fi intrat în apartament la 3 ore după apelul la 112
| Foto: ziarulunirea.ro

Cazul Caracal pare a se fi repetat la Alba Iulia, unde polițiștii ar fi așteptat câteva ore până să intre în apartamentul în care tatăl criminal își ucidea copilul în vârstă de doar un an.

Noi detalii au fost făcute publice în cazul șocant al bărbatului în vârstă de 27 de ani din Alba care și-a ucis fiul de un an, în cursul nopții de sâmbătă spre duminică.

Anchetatorii au reușit să intre în apartamentul în care au fost descoperiți spânzurați copilul și tatăl acestuia la aproximativ trei ore de la apelul 112, susțin polițiștii, relatează Ziare.com.

Totul s-a petrecut într-un apartament cu chirie în Alba Iulia, unde bărbatul se afla cu fiul său, lăsat de mama copilului, de care tânărul se despărțise în toamnă. Bărbatul s-ar fi certat cu aceasta, noaptea trecută, prin mesaje, iar la un moment femeia nu l-a mai putut contacta.

Îngrijorată, tânăra a sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi a anunţat că ceva s-ar fi putut întâmpla în apartamentul închiriat din Alba Iulia. Poliţiştii au ajuns la uşa apartamentului, însă proprietarul, un bărbat din municipiul Turda, județul Cluj, nu le-a permis să spargă uşa și au fost nevoiţi să îl aştepte să vină cu cheile.

Când a ajuns cu cheile, proprietarul a descoperit că uşa era încuiată pe interior, și abia atunci le-a dat voie poliţiştilor să o sparg.

"Polițiștii au luat legătura telefonic cu bărbatul care a dat asigurări că fiul său este bine, exprimându-și disponibilitatea de a demonstra acest lucru, însă a refuzat să comunice unde se află și nu a mai răspuns la telefon.

Polițiștii au trecut la verificarea domiciliului acestuia și a adresei unde locuia în chirie, în niciuna dintre locații neexistând indicii cu privire la posibile fapte de violență și s-a luat legătura și cu propietarul apartamentului închiriat, care a declarat că se va deplasa și el la fața locului. Întrucât ușa de acces era blocată, din interior, s-a pătruns în apartament prin forțarea acesteia", au explicat polițiștii.

După ce au spart ușa apartamentului, polițiștii au găsit copilul și adultul spânzurați. 

Intervenția întârziată aduce aminte de cazul de la Caracal, din iulie 2019, când Gheorghe Dincă a sechestrat, violat și ucis două adolescente luate cu mașina la ocazie.

Una dintre fete, Alexandra, a reușit să sune la poliție și să dea detalii importante despre locul în care se află. Cu toate acestea, polițiștii au intrat pe proprietatea unde s-a produs crima abia după 19 ore de la primul apel la 112, timp în care au așteptat emiterea mandatelor pentru permiterea intervenției în forță.

 

Comenteaza