Copil de 11 ani, snopit în bătaie de un adolescent de 15 ani. Agresiunea, filmată și postată pe TikTok și pe Facebook

Copil de 11 ani, snopit în bătaie de un adolescent de 15 ani. Agresiunea, filmată și postată pe TikTok și pe Facebook
| Foto: Captura video - adevarul.ro

Un nou caz de violență extremă între elevi. Imaginile dure au devenit virale pe rețelele sociale, după ce agresorul le-a postat drept avertisment: "Cine se pune cu noi, aşa le fac".

Un copil de aproximativ 11 ani a fost bătut crunt pe un câmp din Bragadiru, lângă București. În timp ce agresorul lui lovea întruna, cu pumnii și picioarele, alți doi tineri filmau întreaga scenă, pentru ca ulterior să o posteze pe rețelele sociale ca avertisment. 

În filmarea cu care s-a lăudat agresorul se observă cum adolescentul efectiv îl calcă în picioare pe elevul mai mic, în timp ce altul se uită, iar un al treilea filmează. La un moment dat agresorul îi spune victimei: „Nu mai trebuie să fii șmecher!”, a transmis adevarul.ro, care a publicat filmarea cu bătaia. 

Agresorul de 15 ani din Bragaridu, care a fost filmat în timp ce îl lovea cu pumnii și picioarele pe cel mic a fost reţinut pentru 24 de ore. El este anchetat pentru lovire sau alte violenţe. Poliţia Ilfov a anunţat, miercuri seară, reţinerea adolescentului filmat în timp ce agresează un copil, pe un teren viran din Bragadiru.

„În urma probatorului administrat, poliţiştii oraşului Bragadiru au dispus reţinerea pentru 24 de ore, faţă de persoana bănuită de comiterea infracţiunii sesizate.

În cursul zilei de mâine, persoana în cauză urmează să fie prezentată procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu cu propuneri legale”, a transmis miercuri seara Poliţia Ilfov. 

Comenteaza