Clujul BARĂ la BARĂ pe Gh. Dima: "Drumul public pe post de parcare"

Clujul BARĂ la BARĂ pe Gh. Dima: "Drumul public pe post de parcare"

Traficul în oraş la orele dimineţii îi aduce pe şoferi în pragul disperării. Lipsa locurilor de parcare şi maşinile care răsar în Cluj-Napoca precum ciupercile după ploaie sufocă accesul pe străduţele înguste. 

Un clujean a postat pe pagina de Facebook Info Trafic Cluj-Napoca o fotografie din traficul oraşului. Omul se plânge că nu au loc maşinile pe stradă de cele care stau parcate ciorchine, pe marginea drumului, furând mai mult sau mai puţin din benzile de acces.

Omul crede că cei care încasează impozitele cetăţenilor ar trebui să dea dovadă de mai multă implicare şi să rezolve odată problema traficului din oraş.

"Cam asta e povestea pe Dima în fiecare dimineață din cauza unora care înţeleg să folosească drumul public ca parcare şi pe un sens şi pe altul, iar celor care le plătim impozit să nu le pese", spune un şofer, captiv în traficul din oraşul comoară. 

Fotografia a fost făcută joi dimineaţa, la ora 8, pe strada Gheorghe Dima din Cluj-Napoca, iar cei care au comentat postarea spun că mulţi dintre cei care locuiesc în oraş, fie clujeni, fie veniţi din alte locuri de prin ţară ca să locuiască şi să muncească la Cluj, de fapt nu au unde să îşi lase maşinile deoarece nu există parcări suficiente pentru toate. 

Pe de altă parte, unii oameni îi cam dau dreptate primarului Boc şi spun că ar fi cazul să nu mai circulăm de colo colo cu maşinile personale, având la dispoziţie transportul în comun modern şi nepoluant. "Așa este peste tot , dacă mergem toți cu mașinile. Acum avem 5 mașini la 4 persoane. Acum 20 de ani , era una sau nici una într-o familie". 

Comenteaza