Clădire de birouri, cu nume de milionari în spate, în centrul Clujului

Clădire de birouri, cu nume de milionari în spate, în centrul Clujului

Milionarii Clujului -  Dorel Goia și Gabriel Cîrlig - își fac clădire de birouri în centrul Clujului. Clădirea de  2S+P+3E+R, str. Avram Iancu nr. 4, intră în Consiliul Local. 

Dorel Goia este implicat în societăți precum Teraplast, Rombat, ACI, La Casa, iar Gabriel Cîrlig  a lansat când avea 26 de ani businessul Jolidon, o afacere cu costume de baie şi lenjerie intimă de damă. Firma prin care construiesc clădirea de birouri se numește Avram Iancu Business Center. 

Clădirea se ca întined pe o suprafață de 1.029 de metri pătrați și va avea două niveluri de subsol, parter, două etaje întregi și unul retras. Etajele de subsol vor avea 24 locuri de parcare. 

În decembrie 2019, fără primar la ședința de urbanism, specialiștii au dat undă proiectului, după opt luni de la momentul la care Emil Boc a strâmbat din nas cu privire la „căciulița” pe care proiectanții o puseseră pe clădire, cu acceptul celor de la Comisia de Monumente și a cerut modificarea proiectul. Chiar și așa, proiectul a ridicat obiecții din partea vecinilor. 

Comenteaza